Website de Prezentare

Serviciul nostru de prezentare a produselor reprezinta o modalitate eficienta de a aduce in prim-plan gama de produse a companiei Baxi si de a le prezenta intr-un mod atractiv si informativ.

 Aceasta implica mai multe aspecte esentiale: catalog online detaliat, descrieri complete ale produselor, cautare si filtrare avansata, adaugarea si actualizarea produselor, SEO Optimizat.

Despre Client

BAXI are peste 10 milioane de centrale termice produse in fabrica din Bassano del Grappa (Italia), începând din 1978, din care peste 1,8 milioane sunt centrale cu condensare. Vânzările anuale depășesc 287 milioane €.

BAXI este astazi o companie activă în proiectarea și producerea sistemelor de încălzire de înaltă tehnologie și centrale termice, ce consideră că viitorul depinde de dezvoltarea constantă a produselor de ultimă generație.

Servicii Oferite

Pentru Baxi.ro, am dezvoltat website-ul cu o atenție deosebită la detalii, asigurându-ne că acesta este optimizat pentru SEO și perfect adaptat pentru utilizare pe dispozitive mobile.

Ne-am concentrat pe crearea unei experiențe de utilizare fluentă, atât pentru vizitatorii site-ului, cât și pentru partenerii Baxi. De asemenea, am dezvoltat aplicații personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale Baxi.

schedule

August 31, 2019

group

BDR Thermea Group

label_outline

Web Design

Related Photo Projects

Paddleboards.ro
Arva Metals & Steels
keyboard_arrow_up