Pagina de Prezentare – să știe lumea despre tine

October 17, 2019
Posted in Servicii
October 17, 2019 admin

Ce presupune o pagina de prezentare?

Ei bine, este cea mai simpla versiunea de site pe care o putem construi, la cel mai avantajos pret. Diferenta intre site de prezentare si site one page este legata de numarul de pagini (one page- o singura pagina). In cazul acesta, iti construim un site frumos, dragut, cu mai multe pagini, pe care le poti accesa din meniu si care se deschid separat de homepage.

Site-ul de prezentare este unul responsive, adica arata bine si pe desktop si pe mobil sau tableta, este personalizabil, in limita template-ului pe care il alegem impreuna. Noi iti oferim un numar de teme pe care le poti alege in functie de ce consideri ca ti se potriveste mai bine, iar noi plecam din acel punct cu modificarile pe care le putem face (adaugiri sectiuni, poze, video-uri, texte etc).

Site-ul va contine un numar de maxim 5 pagini cu SEO inclus, multi-language (EN-RO), formular de contact, galerii video si imagini, content original (texte, slogan), pagina de blog,  conformare GDPR.

Revine in responsabilitatea noastra sa cream pagina de Blog, insa tu vei scrie articole, noi doar le postam. In cazul in care doresti continut 100% original in pagina de Blog, te putem ajuta, trebuie doar sa ne intrebi si negociem de acolo.

Cat dureaza? Pana terminam! De obicei cam 5-7 zile lucratoare, in conditiile in care cooperam activ si primim informatiile la timp. Nu facem magie.

 

, , , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNĂ!

Te rugăm să ne contactezi pentru informații suplimentare
despre oricare dintre serviciile noastre.